Articles

Met je Gnasher een vijand uit mekaar doen spatten, het blijft een herkenbaar en vooral awesome Gears of War moment. Ik ging aan de slag met de beta van Gears of War 4, toch een beetje met angst als ik eerlijk moet zijn. Met een nieuwe ontwikkelaar weet je tenslotte nooit welke richting ze uit gaan. Gelukkig zijn ze trouw gebleven aan de kern van Gears en hebben ze er enkele kleine maar drastische veranderingen aan gebracht die het spel voldoende vernieuwen en vooral leuk houden.

Goeie reviews, je vrienden zijn er compleet weg van en na enkele dagen beslis je toch die topper in huis te halen. Helaas blijkt het een paar dagen later dat je de game toch niet kan appreciëren, elke gamer heeft dat wel eens voor. Jij zal ook wel zo een game kunnen opnoemen, laat ons dat gerust weten nadat je de games van XET's redactie hebt bekeken.

Dat Quantum Break een indrukwekkende cast heeft moeten we eigenlijk niet meer schrijven, waarschijnlijk hebben jullie ze al meermaals kunnen bewonderen in het spel. Stuk voor stuk zijn het talentvolle personen die hopelijk een rooskleurige toekomst gaan krijgen. We overlopen een paar leuke gezichten die je kan zien in Quantum Break!

Eerste gedacht bij de vraag of reizen in de tijd mogelijk is zal bij velen een duidelijke neen zijn, toch is de mogelijkheid van Quantum Break's door de tijd reizen niet zo onrealistisch als je zou denken. De reden waarom we nog geen mensen uit de toekomst gezien hebben is omdat deze personen enkel maar kunnen terugkomen naar het moment dat tijdreizen is uitgevonden. Er moet namelijk een punt A zijn. In theorie in ieder geval. Het lijkt complete waanzin maar technologisch kan de mensheid veel bereiken dus waarom geen timetravel?

Beluister nu de fantastische soundtrack van Quantum Break!

Ding dong! Je bent level dertig in The Division, momenteel is er nog niet super veel content om te doen, daarvoor is het nog wachten maar je kan in de wachttijd wel al aan de slag met een paar dingen. 

Iconische game karakters, het kan het verschil betekenen tussen een succesvolle game of een flop. Xbox's absolute game mascot is natuurlijk Master Chief maar dankzij indie ontwikkelaars zijn er heel wat leuke karakters op Xbox One.

De mogelijkheid om elk moment in een spel vast te leggen, is één van de grootste nieuwigheden van de Xbox One. Die content echter krijgen waar je wil is vaak iets moeilijker, wij lijsten de beste manieren om je content te delen op.

Een nieuw concept bij XET, 100% Vlaamsche videos. Lander laat je in deze video al de mustbuy games van 2016 zien op een grappige/ originele manier.

Halo 5: Guardians staat momenteel in promotie, hier zijn een aantal redenen waarom je deze fantastische titel gewoon moet gaan kopen.

Pagina's