Nieuws

Dankzij de constante gratis DLC is het zelf maandelijks de meeste gespeelde Halo sinds Halo 3!

Het is al maanden een gerucht maar vandaag heeft 2K eindelijk officiëel Bioshock: The Collection aangekondigd! 

Van de makers van Limbo is er nu een nieuwe game op Xbox One, Inside! Iedereen is erg lovend over deze duistere ervaring, zelfs Phil Spencer noemde het zijn voorlopige Game of the Year. 

Een ondergrondse oorlog woedt in de onderbuik van New York. Verken willekeurig gegenereerde Urban Dungeons en neem het op tegen de Four Horsemen in de het nieuwe Incursion’s Dragon’s Nest.

In Dovetail Euro Fishing ga je bij de mooiste meren in Europa met je visstok visjes vangen.

Electronic Arts doet elk jaar opnieuw veel veranderingen aan zijn bekende Fifa-franchise, voor dit jaar heeft de ontwikkelaar een grote verandering in petto.

Minecraft is een waanzinnig wereldwijd succes voor Microsoft en Mojang, vandaag kondigen ze aan dat ze 100 miljoen exemplaren verkocht hebben op allerlei platformen.

Eén van de meest populaire Xbox 360 Kinect games komt op 24 juni ook naar Xbox One! Kung-Fu for Kinect van ontwikkelaar Virtual Air Guitar. Het beloofd weer een leuke ervaring te worden waarin je al je Ninja moves kan gebruiken om de 22 story levels te overleven. 

2K en Hangar 13 hebben vandaag de details aangekondigd van de Collector’s Editions van Mafia III, het nieuwste deel in de populaire georganiseerde misdaad game serie.

Ga aan de slag met een waslijst aan ROBLOX games!

Pagina's