LEGO Jurassic World is nu beschikbaar

Tags: LEGO Jurassic World, TT Games, Warner Bros. Interactive Entertainment, Xbox One, Xbox 360

Mensen kunnen nooit genoeg lego-games hebben. Keer op keer spelen ze in op onze nostalgie met bekende films en muziek. Vandaag is er voor ons LEGO Jurassic World! Bekijk hier de epische launch trailer!

Nooit eerder kwam de Jurassic Park franchise samen met LEGO video games en de game bevat meer dan twee decennia aan epische films, waaronder Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park en Jurassic Park III, net als de langverwachte Jurassic World, het epische actie-avontuur van Universal Pictures en Amblin Entertainment.

In LEGO Jurassic World kunnen spelers de rol aannemen van spannende Jurassic film personages, zoals Owen Grady (Chris Pratt), Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), Ian Malcolm (Jeff Goldblum) en Dr. Wu (BD Wong), in twintig levels op een missie om het kostbare amber te verzamelen waarin het dinosaurus DNA zit. Spelers kunnen het DNA gebruiken om hun eigen dinocollectie te bouwen en compleet nieuwe soorten te creëren met de Dino Customizer door het mixen en matchen van kleur, lichaamsdelen en eigenschappen of in de gigantische voetstappen van de LEGO dinosauriërs treden door in de huid van deze beesten te kruipen!

Ook kunnen spelers de uitgestrekte open wereld van Isla Nublar en Isla Sorna ontdekken en samen met familie en vrienden spelen door middel van de klassieke drop-in, drop-out co-op gameplay van LEGO video games.