LEGO Dimensions onthult Scooby-Doo gameplay

Tags: LEGO Dimensions, Warner Bros. Interactive Entertainment, Xbox One, Xbox 360

In een nieuwe video met Scooby-Doo en Shaggy onthult Warner Bros. Interactive Entertainment vandaag gameplay van ieders favoriete Mystery, Inc. personages in LEGO Dimensions.  Deze langverwachte entertainmentervaring integreert het fysieke LEGO stenen bouwen met interactieve console gameplay. De Scooby-Doo gameplay combineert, voor de eerste keer in een LEGO videogame, de typerende hoekige LEGO stijl met het cel-shaded uiterlijk van de originele geanimeerde cartoons. De LEGO Dimensions Starter Pack bevat een compleet op missies gebaseerd Scooby-Doo level dat Batman, Wyldstyle en Gandalf tijdens hun missie moeten doorkruisen om Lord Vortech te stoppen en zo het LEGO Multiversum te redden.

Voor Scooby-Doo fans die hun LEGO Dimensions ervaring willen optimaliseren is een Scooby-Doo Team Pack aangekondigd die LEGO Scooby-Doo en LEGO Shaggy minifiguren, de LEGO Mystery Machine en LEGO Scooby Snack bevat. Deze bundel is gelijktijdig met de lancering van de Starter Pack beschikbaar. Scooby-Doo en Shaggy hebben elk hun eigen vaardigheden. De Mystery Machine en Scooby Snack kunnen fysiek gebouwd en tot twee keer omgebouwd worden tot drie verschillende objecten, die elk totaal andere dingen doen in de digitale game en zorgen voor een enorme variëteit. Elk personage uit deze franchise kan ook de Scooby-Doo Adventure World vrijspelen, een open wereld naast het hoofdverhaal van de game, die extra open wereld gameplay content biedt. Spelers kunnen in deze wereld iconische Scooby-Doo locaties verkennen, racen, puzzels oplossen en veel meer.

Alle uitbreidingssets bieden gamers de mogelijkheid om elk personage, voertuig en gadget overal in de game in te zetten. Spelers kunnen tot zeven verschillende personages, voertuigen en gadgets tegelijkertijd in de game brengen, door deze op de LEGO Toy Pad te plaatsen en daarmee buitengewone gameplay cross-overs te maken zoals Scooby-Doo die de Batmobile bestuurt in Springfield!

De release van LEGO Dimensions staat gepland voor 29 september 2015 en zal beschikbaar zijn voor Xbox One en Xbox 360.