LEGO Dimensions bevat 14 verschillende levels

Tags: LEGO Dimensions, Warner Bros. Interactive Entertainment, Xbox One, Xbox 360

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag enkele screenshots vrijgegeven van de vele verschillende omgevingen in de 14 levels van LEGO Dimensions. LEGO Dimensions is de langverwachte entertainmentervaring die het fysieke LEGO stenen bouwen integreert met interactieve console gameplay. Met de Starter Pack kunnen spelers zich begeven in de meeste, door fans geliefde, universums, ongeacht de karakters, voertuigen of gadgets ze kiezen om mee te spelen, zonder dat er additionele aankopen gedaan hoeven te worden of een expansion pack nodig is.

Aan het begin van de game starten de helden Batman™, Gandalf en Wyldstyle hun reis door de Yellow Brick Road in de kleurrijke wereld van Oz. De quest brengt hen onder meer naar de stad van Ninjago, Metropolis, Middle Earth™ en Hill Valley. Elk level biedt spelers een nieuwe missie, terwijl zij LEGO Multiverse proberen te redden.

Spelers die hun gameplay-ervaring willen aanpassen, kunnen zonder restricties de karakters, voertuigen en gadgets van de LEGO Dimensions Level Packs, Team Packs en Fun Packs in alle levelomgevingen van de game inbrengen. De LEGO Dimensions Level Packs bieden spelers een extra level van een bepaalde entertainmentfranchise naast de 14 levels die de hoofdgame bevat.