Mad Max nu beschikbaar! [Launch Trailer]

Tags: Mad Max, Warner Bros. Interactive Entertainment, Xbox One

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt aan dat Mad Max, de open-world, third-person actiegame nu beschikbaar is voor Xbox One. De game is ontwikkeld door Avalanche Studios en speelt zich af in een postapocalyptische setting.

De Mad Max videogame introduceert een origineel verhaal dat zich afspeelt in het universum van Mad Max en biedt uitgebreide mogelijkheden om de auto aan te passen, die gevolgen hebben voor de manier waarop de auto bestuurd dient te worden. Daarnaast biedt de game angstaanjagende actie met voertuigen en een enorm arsenaal aan mobiele wapens in The Wasteland. Spelers kruipen in de huid van Max, de eenzame krijger die voor zijn leven moet vechten door zowel grondgevechten aan te gaan maar ook met zijn voertuig zal hij de strijd aangaan tegen bendes die strijden om heerschappij en overwinning in deze dynamische open wereld.

Na de diefstal van zijn iconische Interceptor, moet Max zich aansluiten bij de begaafde, maar eigenaardige monteur Chumbucket, om het ultieme overlevingsvoertuig te bouwen, die Chumbucket de "Magnum Opus" noemt. Spelers ontwerpen, customizen en upgraden hun voertuigen door te kiezen uit diverse chassis en een groot aantal upgrades, waaronder gemonteerde wapens, schilden en motoren om te ontsnappen aan de ‘Plains of Silence'. Gamers moeten zich staande houden in de open wereld in een postapocalyptische omgeving waar hen allerlei ontmoetingen te wachten staan op verschillende locaties in The Wasteland, die veelal overblijfselen van de wereld voor de apocalyps zijn. Spelers trotseren de verraderlijke landschappen, het vijandige klimaat en dodelijke plunderaars, terwijl ze Max's uitrusting en wapens vergaren om te overleven door melee combat, gunplay en tactische technieken te combineren.