Check de vier nieuwe aangekondigde games van ID@Xbox Milan Showcase

Tags: ID@Xbox

Microsoft doet meermaals per jaar een ID@Xbox evenement, onlangs was er eentje enkel voor Italiaanse ontwikkelaars. Met al vier uitgebrachte games in 2016 en een tiental games die nog in ontwikkeling zijn mag je wel stellen dat ontwikkelaars in Italië veel liefde hebben voor de Xbox console. Tijdens het evenement zijn er vier nieuwe aankondigingen geweest, hieronder kan je deze bekijken.

Active Soccer 2 DX

850 teams en meer dan 22.000 spelers, indrukwekkende cijfers voor deze top-down voetbal game. Natuurlijk niet te vergelijken met Fifa of Pro Evolution Soccer want in deze arcade tactische game moet je meer als manager aan de slag. 

Forma.8 

Vast op een onbekende planeet moet je in deze 2D game ontsnappen aan allerlei vreemde gevaren, met ene leuke art design is deze opvolger van Futuridium EP Deluxe zeker een game om in de gaten te houden.

Gridd: Retroenhanced

Voor deze ontwikkelaar is het de eerste keer op consoles, na eerder twee succesvolle mobile games wilt het met Gridd: Retroenhanced een soort van verslavende endless runner brengen vol met power ups en challenges. Het ziet er alvast erg kleurrijk uit en zal zeker een deel van de Xbox One community aanspreken. Het is momenteel nog wel in het prille begin dus is het nog wachten tot 2017 voor deze game er aan komt.

Super Cane Magic Zero

Met een zeer eigen stijl is deze action RPG een vreemde eend, maar dat wilt niet zeggen dat het niet de moeite is om spelen! Vooral gericht op local co-op spelers en dat is altijd meer dan welkom. Het doet mij met momenten wat denken aan Castlecrashers.