Bekijk de eerste LEGO Star Wars: The Force Awakens gameplay trailer

Tags: LEGO Star Wars: The Force Awakens, Warner Bros. Interactive Entertainment, Xbox One, Xbox 360, TellTale Games

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de eerste officiële gameplay trailer voor LEGO Star Wars: The Force Awakens onthuld. De trailer toont de spannende nieuwe content die op 28 juni 2016 gelanceerd wordt. Voor het eerst krijgen fans een glimp te zien van de gloednieuwe features in dit epische avontuur, waaronder:

  • Blaster Battles – Spelers kunnen nu deelnemen aan intense Blaster Battles en voor het eerst in een LEGO game dekking zoeken achter objecten. Spelers kunnen vanuit hun veilige schuilplek tevoorschijn komen om hun vijanden te beschieten.
  • Multi-Builds – Het krachtige Multi-Builds systeem biedt spelers de keuze uit meerdere bouwopties om puzzels op te lossen en de game op verschillende manieren te beleven. Voor het eerst kan dezelfde berg LEGO stenen gebruikt worden op meerdere manieren. Spelers bouwen en verbouwen verschillende objecten voor diverse doeleinden.
  • Flight Gameplay – Ervaar de sensatie van het vliegen op hoge snelheid zoals nooit tevoren. Bestuur iconische voertuigen, waaronder de legendarische Millennium Falcon, door gevechten in de arena en in de ruimte.

LEGO Star Wars: The Force Awakens markeert de triomfantelijke terugkeer van de nummer één LEGO videogame franchise en dompelt fans onder in het nieuwe Star Wars avontuur zoals nooit tevoren. Spelers beleven de epische actie van de blockbuster opnieuw op de leuke, humoristische manier die alleen een LEGO game kan bieden. De videogame bevat alle verhaallijnen uit Star Wars: The Force Awakens. De game bevat ook exclusieve speelbare content die bestaande en nieuwe fans meeneemt op avonturen die zich afspelen in aanloop naar Star Wars: The Force Awakens, en extra inzicht geeft in de nieuwe film en zijn personages.

De videogame verschijnt op 28 juni 2016 voor Xbox One en Xbox 360.