Halo Legendary Lootcrate Unboxing

Tags: Halo, 343 Industries, Microsoft Studios

What’s in the Boooox…?!

Lootcrate is een bedrijfje gevestigd in Amerika dat zich specialiseert in het tevredenstellen van geeks met allerhande spullen. Je kan bij hen een abonnement aangaan voor verschillende lootcrates en afhankelijk van het gekozen thema zal je op regelmatige basis een doos thuis geleverd krijgen met daarin een hoop willekeurige verzamelobjecten. Deze objecten zijn trouwens steeds exclusief voor Lootcrate en zal je nergens anders in winkels of online vinden, behalve dan op tweedehands websites waar mensen hun spullen los doorverkopen. De inhoud loopt breed uiteen, en gaat van T-shirts, tot pluches, pins, beeldjes, sokken, etc…

Lootcrate heeft verschillende thema dozen, die elk anders geprijsd zijn en niet altijd even regelmatig aangeboden worden. Zo heb je oa de standaard Lootcrate voor $30 per maand en daarin vind je spullen die gelinkt zijn aan populaire TV series, films, games, etc.. De effectieve waarde van de inhoud wordt hoger dan $50 bepaald. Er is ook een Anime Lootcrate voor 35 per maand (+$60 waarde), een Gaming Lootcrate met de zelfde prijs en waarde. Maar ze doen ook gekkere dingen, zoals een Loot pet crate ($30), hierin vind je spullen voor jouw huisdieren met branding van jouw favoriete comic, games, … Kan je niet kiezen en heb je geld te veel? Dan is er ook nog een Lootcrate DX, dit is hun premium koffer en kost zo’n $75 per maand, de waarde ligt echter boven de $100 door de premium producten erin.  Er zijn ook thema koffers, zo hebben ze eerder al Call of Duty en Star Wars koffers uitgebrach ($130/crate) en komen ze nu ook met een Halo doosje.

Lootcrate werkte voor deze Halo Legendary Crate nauw samen met Microsoft en 343 industries, het resultaat is een reeks aan leuke spullen die exclusief zijn voor deze doos. Je betaalt $50 per exemplaar en er wordt elke twee maand een doosje verstuurd, je krijgt trouwens een korting als je beslist voor meerdere dozen te kiezen. Momenteel zijn er 6 dozen gepland en wij openden de eerste alvast. Hier is de beschrijven van de inhoud, bekijk het filmpje onderaan deze post voor voor een beter zicht op de verschillende producten.

 • Mapje met documenten en X-ray foto van een Spartan
 • Fireteam Alpha pin
 • Fireteam Alpha zomer hoodie
 • Mister Chief pluche
 • 2 Halo icons PVC beeldjes met statief
 • UNSC shoudertas
 • Spartan Initiation boekje, met artwork, een deel uit een volgend Halo boek en wat foto’s van de inhoud van de Lootcrate.
 • een exclusieve Halo 5 Legendary REQ pack.
  • Deze pack belooft 3 permanente unlocks en enkele uncomon tot legendary unlocks.
  • In mijn geval waren het 3 mythic permanent unlocks, 2 armors en een helm. Maar dat kan te maken hebben met het feit dat ik al een vrij hoge level heb en bijna enkel nog legendary en mythic items kan unlocken. Het filmpje van de inhoud van mijn REQ pack vind je hier: http://ow.ly/2Ozd303Lnei

Of deze crate zijn geld waard is, laat ik aan jullie over. Het enige nadeel tot nu toe vind ik de manier van verschepen. Lootcrate zou moeten weten dat echte collectors ook waarde hechten aan de verpakking en deze werd niet alleen bestikkerd, maar bevatte ook scheuren, kreuken en deuken.