Previews

Afgelopen weekend kregen we de gelegenheid om Doom grondig te testen, wat we ervan vonden kan je lezen in deze hands-on preview

We kregen de mogelijkheid om de nieuwste game van Remedy al even te testen, is Quantum Break, een game rond de manipulatie van tijd een topper, of draait Remedy best nog even de klok terug om nog wat extra werk in deze game te steken voor de release binnen drie weken?

Twee jaar na de aankondiging konden we eindelijk eens The Division spelen, wat wij ervan vonden lees je in deze preview.

De volgende Halo 5: Guardians update komt eraan, dit kunnen we allemaal verwachten.

Wij kregen al eens de kans om Rise of the Tomb Raider te spelen, geniet van deze twee uur aan fantastische Tomb Raider gameplay. Vanaf maandagochtend om 09:01 kan je trouwens onze review lezen.

Halo 5: Guardians is bijna in jouw handen, spartan! Kan jij ook niet wachten om de multiplayer te spelen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, wij mochten namelijk al eens de arena en warzone modi spelen. Bekijk ze hieronder, ook hebben we een filmpje gemaakt met een preview van het reqsysteem.

Halo 5: Guardians is bijna in jouw handen, spartan! Kan jij ook niet wachten om de campaign te spelen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, wij mochten namelijk al eens de drie eerste levels spelen. Bekijk ze hieronder, uiteraard zijn er spoilers.

Tijdens Gameforce kon ik aan de slag met Battleborn, de nieuwste game van de Borderlands makers die begin volgend jaar zal uitkomen. Om eerlijk te zijn stond deze game totaal nog niet in mijn wishlist, zelfs de interesse was ver zoek. Maar tijdens Gameforce hoorde ik enkel maar erg positieve zaken over het spel en was de verleiding te groot geworden om het niet te gaan uittesten. En wat heb ik daar nu geen spijt over!

Quantum Break kreeg aardig wat aandacht op het prodium van de Xbox media briefing, maar er was meer, veel meer!

Gearbox verrast met hun nieuwste game Battleborn, gemaakt voor competitive multiplayer en co-op gameplay.

Pagina's