Reviews

Het Horizon festival strijkt neer in Australie, adrenaline in combinatie met goede muziek en snelle bolides, welkom in Forza Horizon 3!

Op PC is Assetto Corsa één van de meest gespeelde en gewaardeerde race simulaties van het moment, persoonlijk heb ik het zelf nog niet getest op de computer dus kan ik geen vergelijkingen maken met de Xbox One versie. Eén ding weet ik wel zeker, de console versies zijn een teleurstellende schim van wat Assetto Corsa heeft verwezenlijkt op PC. Een schim van een Ferrari die aan 300km/u voorbij raast op de openbare weg.

De game die ooit de funderingen legde voor het First Person Shooter genre, is terug en nu met nog extra content. Lees onze DLC 1 Review

De laatste uitbreiding van Fallout 4 is eindelijk gearriveerd en brengt ons naar het pretpark van Nuka-World. Dit pretpark gebouwd met thema’s van het populaire drankje Nuka-Cola brengt weer nieuwe uren speelplezier “voor de hele familie”. Is Nuka World een waanzin-wekkende rollercoaster of is het inkomticket net iets te duur?

De uitbreidingen voor Fallout 4 komen bijna ten einde met nu de Vault-Tec Workshop als het voorlaatste pakket. Met Vault-Tec krijg je zelf de mogelijkheid om je eigen ondergrondse Vault te bouwen en deze te bevolken met bewoners. Is deze fusie tussen workshop en verhaal DLC een stap in de goede richting of had deze Vault beter gesloten gebleven?

Na het succes op Steam wagen de Kerbals hun kansen nu ook op Xbox One, mikken ze voor de sterren en slagen ze erin op de maan te landen, of verbranden ze in de atmosfeer?

Review

De makers van Limbo zijn terug met een nieuw avontuur, waar geen woord gesproken wordt en je met behulp van jouw grijze massa doorheen puzzels moet zien te komen

De Lego games zijn tegenwoordig praktisch een jaarlijks fenomeen met de ene na de andere bekende license die omgeblokt wordt tot die typische Lego formule. Met Lego Star Wars: The Force Awakens keert Traveler’s Tales terug naar de franchise die diezelfde Lego Games zo groot heeft gemaakt. Is The Force Awakens de nieuwe adem die de Lego games nodig hebben of is “de Force” van de games eindelijk uitgeput?

Underground is de eerste betalende DLC voor The Division. Uiteraard zijn er al enkele toevoegingen en veranderingen gedaan sinds de release in maart, maar Agents zaten toch wel hard te wachten op de eerste echte grote nieuwigheid voor het spel. Het is eindelijk zo ver en met Underground krijgen The Division spelers nieuwe gear en nieuwe Underground Operations. 

Sherlock Holmes is de laatste jaren steeds populairder geworden met nieuwe series en films. Ook de games maken nu hun optocht met de nieuwste iteratie in de avonturen van de detective, Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter. Is dit de definitieve Holmes ervaring of blijft het antwoord op dit mysterie zoek?

Pagina's