343 Industries

Wij namen een abonnement op de Halo Crate’s en pakten de eerste voor jullie uit

Halo 5: Guardians staat momenteel in promotie, hier zijn een aantal redenen waarom je deze fantastische titel gewoon moet gaan kopen.

De volgende Halo 5: Guardians update komt eraan, dit kunnen we allemaal verwachten.

Elke maand krijgt Halo 5 een gratis content update, deze maand is dat infinity's Armory met nieuwe maps, wapens, armors en meer.

December is hier en dus ook een nieuwe Halo 5: Guardians update. De nieuwste update, toepasselijk Cartographer's Gift genaamd, zal Forge, nieuwe Warzone & Arena maps, nieuwe REQ's en meer bevatten.

Halo 5: Guardians is ondertussen al een week beschikbaar en om dit te vieren organiseren we een grote Community Warzone Night! Iedereen die wil kan dus een hele avond samen met de XET'ers en mede Belgische Xbox gamers Warzone spelen. Kan jij niet meedoen? Niet erg, je kan dit hele gebeuren ook volgen op Livestream. Alle informatie kan je hier terugvinden.

Halo 5 is vorige week dinsdag verschenen en dat heeft Microsoft geen windeieren gelegd, het was de grootste launch in de geschiedenis van de franchise.

Na vier jaar krijgen we eindelijk nog eens een nieuwe mainline Halo game. Wil jij ook de waarheid achterhalen en te weten komen hoe goed deze Halo is? Hunt the Truth dan en lees onze review!

Halo 5: Guardians is bijna in jouw handen, spartan! Kan jij ook niet wachten om de multiplayer te spelen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, wij mochten namelijk al eens de arena en warzone modi spelen. Bekijk ze hieronder, ook hebben we een filmpje gemaakt met een preview van het reqsysteem.

Halo 5 is bijna uit, en zoals gewoonlijk zullen we dit livestreamen voor de release. De campaign was vorige week al aan de beurt, nu volgt de multiplayer. Alle details bevinden zich hieronder.

Pagina's

Abonneren op RSS - 343 Industries