Bethesda Game Studios

De game die ooit de funderingen legde voor het First Person Shooter genre, is terug en nu met nog extra content. Lees onze DLC 1 Review

De laatste uitbreiding van Fallout 4 is eindelijk gearriveerd en brengt ons naar het pretpark van Nuka-World. Dit pretpark gebouwd met thema’s van het populaire drankje Nuka-Cola brengt weer nieuwe uren speelplezier “voor de hele familie”. Is Nuka World een waanzin-wekkende rollercoaster of is het inkomticket net iets te duur?

De uitbreidingen voor Fallout 4 komen bijna ten einde met nu de Vault-Tec Workshop als het voorlaatste pakket. Met Vault-Tec krijg je zelf de mogelijkheid om je eigen ondergrondse Vault te bouwen en deze te bevolken met bewoners. Is deze fusie tussen workshop en verhaal DLC een stap in de goede richting of had deze Vault beter gesloten gebleven?

Fallout 4: Contraptions Workshop brengt de grootste workshop uitbreiding tot nu toe met zich mee en ook wel die met de meeste mogelijkheden, met loopbanden, fabrieken, vuurwerk en nog veel meer. Is deze workshop dlc de titel van uitbreiding waard of brengt Bethesda weerom iets waar niemand om vraagt?

Fallout 4 wordt verrijkt met Bethesda’s meest ambitieuze DLC tot nu toe. Far Harbor brengt spelers naar een nieuwe locatie met nieuwe personages, vijanden en avonturen. Is dit dagtripje naar de kust een bootreisje waard of blijf je beter in thuisstad Boston?

Fallout 4’s DLC’s verschijnen sneller dan men kernbom kan zeggen, maar is dat wel positief? Volgende week verschijnt Far Harbor, de eerste echte grote DLC voor Fallout 4, maar in de tussentijd bekijken we de Wasteland Workshop, een kleine uitbreiding met nadruk op het vangen en laten vechten van monsters en raiders in de gekste gevechten die je maar kan voorstellen. Is de Wasteland Workshop de next step voor Fallout 4 DLC’s of is “kort maar krachtig” hier niet van toepassing?

Afgelopen weekend kregen we de gelegenheid om Doom grondig te testen, wat we ervan vonden kan je lezen in deze hands-on preview

Fallout 4's Grote wereld wordt dankzij diens eerste dlc weer net wat groter met nieuwe quests, companions van draad en metaal en nieuwe bijna onbegrensde crafting mogelijkheden. Is Automatron een volwaardige robot waardig of is die klaar voor de schroothoop?

Review

Na 7 jaar sinds Fallout 3 is de vault eindelijk weer open. Fallout 4 is een terugkeer naar die authentieke post-apocalyptische wereld van weleer. Een game waar menig generatie gamers al jaren vol anticipatie op wacht. Wordt dat wachten beloond met een Vault-Tec meesterwerk of was het wachten op de bom tijdsverspilling van een nucleair niveau? 

Zijn jullie ook al de dagen aan het aftellen voor Fallout 4? Kan die bom niet snel genoeg vallen? Blaas dan alvast wat stoom af met deze trailer waar je weer van alles te zien krijgt uit de game. 

Pagina's

Abonneren op RSS - Bethesda Game Studios