TT Games

De Lego games zijn tegenwoordig praktisch een jaarlijks fenomeen met de ene na de andere bekende license die omgeblokt wordt tot die typische Lego formule. Met Lego Star Wars: The Force Awakens keert Traveler’s Tales terug naar de franchise die diezelfde Lego Games zo groot heeft gemaakt. Is The Force Awakens de nieuwe adem die de Lego games nodig hebben of is “de Force” van de games eindelijk uitgeput?

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag op gamescom onthuld dat LEGO Dimensions vrij te spelen Adventure Worlds met open wereld omgevingen bevat. Bekijk hier de Adventure World trailer.

Vandaag brengen we jullie een nieuwe trailer voor de ultieme cross-over Lego game, LEGO Dimensions. De volgende franchise die aan de reeds uitgebreide verzameling wordt toegevoegd is Doctor Who. Bekijk de trailer hier!

Warner Bros. Interactive Entertainment onthult vandaag dat de LEGO Toy Pad, onderdeel van de LEGO Dimensions Starter Pack, een interactief onderdeel vormt van de LEGO Dimensions gameplay ervaring. Bekijk hier de trailer die de mogelijkheden van de LEGO Toy Pad uit de doeken doet!

Mensen kunnen nooit genoeg lego-games hebben. Keer op keer spelen ze in op onze nostalgie met bekende films en muziek. Vandaag is er voor ons LEGO Jurassic World! Bekijk hier de epische launch trailer!

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven van LEGO Marvel’s Avengers, de eerste videogame met de personages en verhaallijnen van de veelgeprezen film Marvel’s The Avengers en het blockbuster vervolg Marvel’s Avengers: Age of Ultron. Bekijk de trailer hier!

Het franchise-gamma van Lego Dimensions blijft maar groeien! Het spel zal gameplay bevatten van The Simpsons, Doctor Who, Ghostbusters, Portal, Jurassic World, Midway Arcade, LEGO Chima en Scooby Doo!
Daarnaast hebben we ook nog een trailer voor jullie die de 3 verschillende vormen van voertuigen toont!

We brengen jullie een nieuwe trailer voor de nieuwe concurrent van Skylanders en Disney Infinity, namelijk Lego Dimensions. In deze trailer zien we verschillende iconische personages uit de bekende franchises van DC Comics, Back to the Future en Lego Ninjago!

Pak je LEGO stenen er maar bij en ontdek Jurassic Park voor de eerste keer in LEGO vorm! Hier is de eerste teaser trailer van Lego Jurassic World!

Lego-fans kunnen weer uitkijken naar hun jaarlijkse vertrouwde Xbox-games.

Pagina's

Abonneren op RSS - TT Games