Warner Bros. Interactive Entertainment

De Lego games zijn tegenwoordig praktisch een jaarlijks fenomeen met de ene na de andere bekende license die omgeblokt wordt tot die typische Lego formule. Met Lego Star Wars: The Force Awakens keert Traveler’s Tales terug naar de franchise die diezelfde Lego Games zo groot heeft gemaakt. Is The Force Awakens de nieuwe adem die de Lego games nodig hebben of is “de Force” van de games eindelijk uitgeput?

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de eerste officiële gameplay trailer voor LEGO Star Wars: The Force Awakens onthuld. De trailer toont de spannende nieuwe content die op 28 juni 2016 gelanceerd wordt.

Mortal Kombat XL doet zijn naam eer aan: Het is Mortal Kombat X, maar groter en beter en is als het ware de GOTY editie van het spel. Is dit complete pakket met nieuwe personages en gameplay verbeteringen een must-buy of een “Fatale” miskoop?

Vandaag, woensdag 21 oktober 2015, is de dag waar Marty McFly en Doc Brown aan het einde van de hitfilm uit 1985 Back the Future hun DeLorean Tijdmachine naar de toekomst lieten vliegen en landen in de toekomstige Hill Valley in de vervolgfilm uit 1989.

Review

Mad Max is eindelijk terug van weggeweest, na een succesvolle film is het nu tijd voor een nieuwe game. Voor je start met paniekeren, neen, deze Mad Max is geen filmgame. Uiteraard heeft het wel een losse connectie met Fury Road maar het is geen slechte game geworden. Mad Max gaat zijn eigen weg en biedt ons een interessante zanddoos aan waarin er tal van vijanden aanwezig zijn om tot moes te slaan.

Warner Bros. Interactive Entertainment bevestigt dat NetherRealm Studios nieuwe downloadable content (DLC) ontwikkelt voor Mortal Kombat X.

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt aan dat Mad Max, de open-world, third-person actiegame nu beschikbaar is voor Xbox One. De game is ontwikkeld door Avalanche Studios en speelt zich af in een postapocalyptische setting.

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag enkele screenshots vrijgegeven van de vele verschillende omgevingen in de 14 levels van LEGO Dimensions.

In een nieuwe video met Scooby-Doo en Shaggy onthult Warner Bros. Interactive Entertainment vandaag gameplay van ieders favoriete Mystery, Inc. personages in LEGO Dimensions.

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt aan dat LEGO Marvel’s Avengers, de eerste console videogame met de personages en verhaallijnen uit de veelgeprezen film Marvel’s The Avengers en het blockbuster vervolg Marvel’s Avengers: Age of Ultron, op 29 januari 2016 in Europa beschikbaar zal zijn.

Pagina's

Abonneren op RSS - Warner Bros. Interactive Entertainment