Xbox One

De laatste uitbreiding van Fallout 4 is eindelijk gearriveerd en brengt ons naar het pretpark van Nuka-World. Dit pretpark gebouwd met thema’s van het populaire drankje Nuka-Cola brengt weer nieuwe uren speelplezier “voor de hele familie”. Is Nuka World een waanzin-wekkende rollercoaster of is het inkomticket net iets te duur?

De uitbreidingen voor Fallout 4 komen bijna ten einde met nu de Vault-Tec Workshop als het voorlaatste pakket. Met Vault-Tec krijg je zelf de mogelijkheid om je eigen ondergrondse Vault te bouwen en deze te bevolken met bewoners. Is deze fusie tussen workshop en verhaal DLC een stap in de goede richting of had deze Vault beter gesloten gebleven?

De Lego games zijn tegenwoordig praktisch een jaarlijks fenomeen met de ene na de andere bekende license die omgeblokt wordt tot die typische Lego formule. Met Lego Star Wars: The Force Awakens keert Traveler’s Tales terug naar de franchise die diezelfde Lego Games zo groot heeft gemaakt. Is The Force Awakens de nieuwe adem die de Lego games nodig hebben of is “de Force” van de games eindelijk uitgeput?

Sherlock Holmes is de laatste jaren steeds populairder geworden met nieuwe series en films. Ook de games maken nu hun optocht met de nieuwste iteratie in de avonturen van de detective, Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter. Is dit de definitieve Holmes ervaring of blijft het antwoord op dit mysterie zoek?

Na een bezoek aan de keizerlijke stad, orcs en dieven is nu ook het zwarte hand van de Dark Brotherhood aan de beurt. In deze nieuwste uitbreiding haal je de verbogen moordenaar in jezelf naar boven in misschien de meest unieke uitbreiding van deze MMO tot nu toe. Is de Dark Brotherhood een fanatisch, nieuw, duister bloedbad of eerder een mes in de rug?

Van de makers van Limbo is er nu een nieuwe game op Xbox One, Inside! Iedereen is erg lovend over deze duistere ervaring, zelfs Phil Spencer noemde het zijn voorlopige Game of the Year. 

Een ondergrondse oorlog woedt in de onderbuik van New York. Verken willekeurig gegenereerde Urban Dungeons en neem het op tegen de Four Horsemen in de het nieuwe Incursion’s Dragon’s Nest.

Fallout 4: Contraptions Workshop brengt de grootste workshop uitbreiding tot nu toe met zich mee en ook wel die met de meeste mogelijkheden, met loopbanden, fabrieken, vuurwerk en nog veel meer. Is deze workshop dlc de titel van uitbreiding waard of brengt Bethesda weerom iets waar niemand om vraagt?

Één jaar na de originele Witcher 3: Wild Hunt kijgen we in Blood and Wine Geralts laatste avontuur. De expansion doet zijn naam eer aan, want er wordt genoeg wijn gedronken en bloed verspilt. Is dit finale hoofdstuk de pièce de résisistance voor Geralt of hebben de makers iets te veel aan de fles gezeten?

2K en Hangar 13 hebben vandaag de details aangekondigd van de Collector’s Editions van Mafia III, het nieuwste deel in de populaire georganiseerde misdaad game serie.

Pagina's

Abonneren op RSS - Xbox One