Bethesda

De laatste uitbreiding van Fallout 4 is eindelijk gearriveerd en brengt ons naar het pretpark van Nuka-World. Dit pretpark gebouwd met thema’s van het populaire drankje Nuka-Cola brengt weer nieuwe uren speelplezier “voor de hele familie”. Is Nuka World een waanzin-wekkende rollercoaster of is het inkomticket net iets te duur?

De uitbreidingen voor Fallout 4 komen bijna ten einde met nu de Vault-Tec Workshop als het voorlaatste pakket. Met Vault-Tec krijg je zelf de mogelijkheid om je eigen ondergrondse Vault te bouwen en deze te bevolken met bewoners. Is deze fusie tussen workshop en verhaal DLC een stap in de goede richting of had deze Vault beter gesloten gebleven?

Na een bezoek aan de keizerlijke stad, orcs en dieven is nu ook het zwarte hand van de Dark Brotherhood aan de beurt. In deze nieuwste uitbreiding haal je de verbogen moordenaar in jezelf naar boven in misschien de meest unieke uitbreiding van deze MMO tot nu toe. Is de Dark Brotherhood een fanatisch, nieuw, duister bloedbad of eerder een mes in de rug?

Fallout 4’s DLC’s verschijnen sneller dan men kernbom kan zeggen, maar is dat wel positief? Volgende week verschijnt Far Harbor, de eerste echte grote DLC voor Fallout 4, maar in de tussentijd bekijken we de Wasteland Workshop, een kleine uitbreiding met nadruk op het vangen en laten vechten van monsters en raiders in de gekste gevechten die je maar kan voorstellen. Is de Wasteland Workshop de next step voor Fallout 4 DLC’s of is “kort maar krachtig” hier niet van toepassing?

Elder Scrolls Online bouwt met de Thieves Guild DLC verder aan een al enorme wereld en brengt daarmee unieke gameplay en nieuwe locaties om te verkennen. Steelt de thieves guild dlc ons hart of is dit nieuwe deel niet meer dan een stuiver waard?

Afgelopen weekend kregen we de gelegenheid om Doom grondig te testen, wat we ervan vonden kan je lezen in deze hands-on preview

Fallout 4's Grote wereld wordt dankzij diens eerste dlc weer net wat groter met nieuwe quests, companions van draad en metaal en nieuwe bijna onbegrensde crafting mogelijkheden. Is Automatron een volwaardige robot waardig of is die klaar voor de schroothoop?

Na een bezoek aan de Imperial City in het centrum van Tamriel brengt een nieuw DLC avontuur ons nu naar de hoofdstad van de Orsimmer, ook wel bekend als orcs bij de gewone bevolking. Is deze trip naar het noorden van Tamriel een "sneeuwvakantie" om nooit te vergeten of blijf je beter weg van het land en zijn slagtandige bewoners? 

Bij Vault-Tec werken we de klok rond om je voor te bereiden op een mogelijke nucleaire ramp. Aan de hand van enkele educatieve video's willen we je inzicht geven in wat de zeven definiërende attributen, ook wel S.P.E.C.I.A.L. genaamd, precies inhouden.

Vandaag focussen we ons op Intelligence om je beter te doen begrijpen hoe je nieuwe kansen kan benutten om je beter aan te passen aan de situaties van de nieuwe wereld bovengronds. 

Bij Vault-Tec werken we de klok rond om je voor te bereiden op een mogelijke nucleaire ramp. Aan de hand van enkele educatieve video's willen we je inzicht geven in wat de zeven definiërende attributen, ook wel S.P.E.C.I.A.L. genaamd, precies inhouden.

Pagina's

Abonneren op RSS - Bethesda